Jobba hos oss

Uppskattar du, precis som vi, en arbetsplats med högt i tak, utvecklingsfokuserad agenda och ett gott gäng av kollegor med nära till skratt?

Jobba hos oss

Uppskattar du, precis som vi, en arbetsplats med högt i tak, utvecklingsfokuserad agenda och ett gott gäng av kollegor med nära till skratt?

Lediga tjänster

Specialistläkare i allmänmedicin

Eftersom vi växer och utvecklas behöver vi nu förstärka organisationen med ytterligare en specialistläkare inom allmänmedicin. I tjänsten som allmänläkare kommer du ingå i vårt vårdteam för att ta hand om våra patienter på bästa sätt, men även aktivt delta i utvecklingen av vår verksamhet. Förutom själva arbetsuppgifterna bidrar du med idéer och tankar på hur vi kan utveckla våra rutiner och bli än bättre på det vi gör. Hos oss är beslutsvägarna korta!

Privatläkarna erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus och mycket glädje i arbetsgruppen. Verksamheten bedrivs i ljusa och nyrenoverade lokaler mitt i centrala Helsingborg. I dag tar vi emot patienter både fysiskt och digitalt beroende på behov och önskemål.

Kontaktperson: Verksamhetschef Pernilla Henriksson, pernilla.henriksson@privatlakarna.com eller rekrytering@privatlakarna.com

Kurator

Vi ska nu förstärka vårt team med ytterligare en kurator. Vi behandlar lindrig till måttlig psykisk ohälsa och i tjänsten ingår varierande arbetsuppgifter så som samtalsbehandling, stödsamtal, triagering, gruppverksamhet, iKBT, samråd med läkare och sköterskor, kontakter med andra vårdinstanser mm.

Förutom själva arbetsuppgifterna bidrar du med idéer och tankar på hur vi kan utveckla våra rutiner och bli än bättre på det vi gör. Hos oss är beslutsvägarna korta.

Vi erbjuder en ljus och fin arbetsmiljö mitt i centrala Helsingborg och har bekväma arbetstider då arbetet sker dagtid.

Vi söker dig som är kurator, gärna legitimerad och med KBT steg 1. Erfarenhet av primärvård är ett plus. Du är en positiv och engagerad person som trivs med patientmötet, kan arbeta självständigt men vill också vara med och bidra till gruppen tillsammans med ett dynamiskt team.

Sjuksköterska

Vi är som en organisation i utveckling alltid intresserade av ansökningar från duktiga sjuksköterskor som är sugna på att bli en del av vårt underbara team. Tveka inte att skicka in en intresseanmälan till rekrytering@privatlakarna.com så hör vi av oss till dig.

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av kompetenta, entusiastiska och engagerade personer som vill vara med i vår satsning på att bli Sveriges ledande vårdcentral.
Vi rekryterar löpande främst läkare inom hud och allmänmedicin samt sjuksköterskor.

Skicka in din spontanansökan till rekrytering@privatlakarna.se så hör vi av oss om vi har en öppning för dig!