Telefontid Mån - Fre 8.00-17.00

Jobba hos oss

Uppskattar du, precis som vi, en arbetsplats med högt i tak, utvecklingsfokuserad agenda och ett gott gäng av kollegor med nära till skratt?

Jobba hos oss

Uppskattar du, precis som vi, en arbetsplats med högt i tak, utvecklingsfokuserad agenda och ett gott gäng av kollegor med nära till skratt?

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av kompetenta, entusiastiska och engagerade personer som vill vara med i vår satsning på att bli Sveriges ledande vårdcentral.
Vi rekryterar löpande främst läkare inom hud och allmänmedicin samt sjuksköterskor.

Skicka in din spontanansökan till rekrytering@privatlakarna.se så hör vi av oss om vi har en öppning för dig!

Lediga tjänster

Specialist inom Öron-Näsa-Hals

Vår mottagning listar kontinuerligt på nya patienter och för att kunna ge än bättre vård önskar vi komplettera vår klinik med specialist inom Öron-Näsa-Hals. Är du intresserad av att arbeta i en positiv och prestigefri miljö där man är snabb till handling och mycket lösningsorienterade är Privatläkarna rätt arbetsplats för dig.

För mer information eller för att anmäla intresse hör av dig till vår verksamhetschef Pernilla Henriksson på pernilla.henriksson@privatlakarna.com

Gynekolog

Sedan några månader tillbaka har vi fått tillgång till nya, utökade och superfina lokaler. Vi har därför möjlighet att utveckla vår verksamhet med nya specialistområden och skulle gärna vilja lägga till gynekologi till vårt erbjudande. Vi är en flexibel arbetsplats med goda möjligheter till olika lösningar för att ge verksamheten så bra förutsättningar som möjligt.

Är du sugen på att utveckla mottagningen tillsammans med oss, eller har frågor/ funderingar så hör av dig till vår verksamhetschef Pernilla Henriksson på pernilla.henriksson@privatlakarna.com

ST Allmänmedicin

Vi söker en ST inom allmänmedicin för att komplettera vårt team på vårdcentralen. Hos oss arbetar idag fem allmänspecialister, en specialist inom ortopedi, fyra hudspecialister och två legitimerade läkare.

Är du intresserad av att ansluta dig till oss och göra din ST i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation, eller har frågor kring verksamheten så hör av dig till vår verksamhetschef Pernilla Henriksson pernilla.henriksson@privatlakarna.com