Logga in med BankID
Telefontid 8.00-12.00

Jobba hos oss

Uppskattar du, precis som vi, en arbetsplats med högt i tak, utvecklingsfokuserad agenda och ett gott gäng av kollegor med nära till skratt?

Jobba hos oss

Uppskattar du, precis som vi, en arbetsplats med högt i tak, utvecklingsfokuserad agenda och ett gott gäng av kollegor med nära till skratt?

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av kompetenta, entusiastiska och engagerade personer som vill vara med i vår satsning på att bli Sveriges ledande vårdcentral.
Vi rekryterar löpande främst läkare inom hud och allmänmedicin samt sjuksköterskor.

Skicka in din spontanansökan till rekrytering@privatlakarna.se så hör vi av oss om vi har en öppning för dig!

Lediga tjänster

Specialistläkare i allmänmedicin

Vår verksamhet bedrivs i ljusa och nyrenoverade lokaler mitt i centrala Helsingborg. Vi utökar ständigt vår verksamhet och har en stabil och erfaren läkarkår på plats. För att hela tiden bli bättre för både personal och patienter jobbar vi aktivt med att modernisera och förbättra våra arbetssätt. Vår nyaste satsning är möjligheten till digitala sökvägar för våra patienter. I dag tar vi emot patienter både fysiskt och digitalt beroende på behov och önskemål. Eftersom vi växer och utvecklas behöver vi nu förstärka organisationen med ytterligare en specialistläkare inom allmänmedicin.

Om tjänsten

I tjänsten som allmänläkare kommer du ingå i vårt vårdteam för att ta hand om våra patienter på bästa sätt, men även aktivt delta i utvecklingen av vår verksamhet.

Förutom själva arbetsuppgifterna bidrar du med idéer och tankar på hur vi kan utveckla våra rutiner och bli än bättre på det vi gör. Hos oss är beslutsvägarna korta.

Vi erbjuder en bra arbetsmiljö mitt i centrala Helsingborg och har bekväma arbetstider då arbetet sker dagtid.

Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin med klinisk erfarenhet av primärvård. Du är en engagerad person som trivs med patientmötet, är utåtriktad och har stort intresse för att vara med och utveckla verksamheten. Du tycker om att handleda yngre kollegor och värderar att arbeta i ett dynamiskt team.

För mer information eller för att anmäla intresse hör av dig till vår verksamhetschef Pernilla Henriksson på pernilla.henriksson@privatlakarna.com