Jobba hos oss

Uppskattar du, precis som vi, en arbetsplats med högt i tak, utvecklingsfokuserad agenda och ett gott gäng av kollegor med nära till skratt?

Jobba hos oss

Uppskattar du, precis som vi, en arbetsplats med högt i tak, utvecklingsfokuserad agenda och ett gott gäng av kollegor med nära till skratt?

Lediga tjänster

Specialistläkare i allmänmedicin

Eftersom vi ständigt växer och utvecklas söker vi nu ytterligare en duktig specialist som är intresserade av vår fantastiska organisation. Hos oss kommer du att arbeta i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation med korta beslutsvägar.

Våra läkare har idag både digital mottagning, lättakut och vanliga besök för att få en varierad arbetsdag. Vi arbetar med moderna verktyg både digitalt och inom AI för att göra administrationen så smidig som möjligt.

Vi söker dig som är en glad och positiv person. Vi hoppas du uppskattar att jobba i en miljö där vi kontinuerligt och aktivt söker möjligheter att förbättra för både personal och patienter. Du är teamfokuserad samt förstår vikten av samarbete och god kommunikation för att ge patienter och medarbetare bästa möjliga förutsättningar.

Dina kollegor inom organisationen är ett fantastiskt gäng av kvalificerade medarbetare där vi har roligt varje dag. Vi bedriver vår verksamhet i rymliga, ljusa och nyrenoverade lokaler mitt i centrala Helsingborg.

Vi hoppas du vill bli en del av vårt kunniga och trevliga team.

Tveka inte att höra av dig till verksamhetschef Pernilla Henriksson, pernilla.henriksson@privatlakarna.com, så berättar vi mer om hur vardagen ser ut hos oss.

 

ST-läkare i allmänmedicin

Eftersom vi ständigt växer och utvecklas är vi alltid intresserade av att få kontakt med duktiga ST-läkare som är intresserade av vår fantastiska organisation. Tveka inte att höra av dig till verksamhetschef Pernilla Henriksson, pernilla.henriksson@privatlakarna.com, så berättar vi mer om hur vardagen ser ut hos oss.

 

Sjuksköterska

Vi är som en organisation i utveckling alltid intresserade av ansökningar från duktiga sjuksköterskor som är sugna på att bli en del av vårt underbara team. Tveka inte att skicka in en intresseanmälan till rekrytering@privatlakarna.com så hör vi av oss till dig.

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av kompetenta, entusiastiska och engagerade personer som vill vara med i vår satsning på att bli Sveriges ledande vårdcentral.
Vi rekryterar löpande främst läkare inom hud och allmänmedicin samt sjuksköterskor.

Skicka in din spontanansökan till rekrytering@privatlakarna.se så hör vi av oss om vi har en öppning för dig!