Logga in med BankID
Telefontid 8.00-12.00

Jobba hos oss

Uppskattar du, precis som vi, en arbetsplats med högt i tak, utvecklingsfokuserad agenda och ett gott gäng av kollegor med nära till skratt?

Jobba hos oss

Uppskattar du, precis som vi, en arbetsplats med högt i tak, utvecklingsfokuserad agenda och ett gott gäng av kollegor med nära till skratt?

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av kompetenta, entusiastiska och engagerade personer som vill vara med i vår satsning på att bli Sveriges ledande vårdcentral.
Vi rekryterar löpande främst läkare inom hud och allmänmedicin samt sjuksköterskor.

Skicka in din spontanansökan till rekrytering@privatlakarna.se så hör vi av oss om vi har en öppning för dig!

Lediga tjänster

Sjuksköterska

Vår verksamhet bedrivs i ljusa och nyrenoverade lokaler mitt i centrala Helsingborg. Vi utökar ständigt vår verksamhet och har en stabil och erfaren läkarkår på plats. För att hela tiden bli bättre för både personal och patienter jobbar vi aktivt med att modernisera och förbättra våra arbetssätt. Vår nyaste satsning är möjligheten till digitala sökvägar för våra patienter. I dag tar vi emot patienter både fysiskt och digitalt beroende på behov och önskemål. Eftersom vi växer och utvecklas behöver vi nu förstärka organisationen med ytterligare en sjuksköterska.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus och mycket glädje i arbetsgruppen. I tjänsten ingår sedvanligt mottagningsarbete som sjuksköterska/distriktsköterska, provtagning, vaccineringar samt telefon/digital rådgivning.

Förutom själva arbetsuppgifterna bidrar du med idéer och tankar på hur vi kan utveckla våra rutiner och bli än bättre på det vi gör. Hos oss är beslutsvägarna korta.

Vi erbjuder en bra arbetsmiljö mitt i centrala Helsingborg och har bekväma arbetstider då arbetet sker dagtid.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av primärvård. Du är en engagerad person som trivs med patientmötet, är utåtriktad och har stort intresse för att vara med och utveckla verksamheten. Du tycker om att bidra till gruppen och arbeta i ett dynamiskt team.

För mer information eller för att anmäla intresse hör av dig till vår verksamhetschef Pernilla Henriksson på pernilla.henriksson@privatlakarna.com