Behandling av kärl med laser

Hem  /  Estetisk hudvård  /  Behandling av kärl med laser

Behandling av kärl med laser

Ytliga blodkärl kan göra att du får vidgade kapillärer, kärlnystan, röd näsa och diffus rodnad. Med den senaste lasertekniken behandlar vi effektivt kärl, så att det blir mindre synliga och du får uppleva en jämnare hudton som är mindre röd.

Vi inleder varje behandling med en hudkonsultation där vi tillsammans bestämmer vilken behandling som passar dig och din hud. Konsultation ingår i priset.

Priser

Grundbehandling hela ansiktet 2.995 kr

Många lider av ytliga blodkärl i ansiktet eller på benen. Det kan göra att du har en röd näsa, röda kinder eller synliga spindelnätsliknanade ådernät på benen. Ofta är ytliga blodkärl genetiskt och ibland uppstår de efter för mycket sol eller trauma. Vi kan nu behandla ytliga blodkärl effektivt och säkert med laser.

Hur fungerar det?

Kärl uppstår genetiskt eller av yttre påfrestningar och går att behandla med laser. Lasern behandlar kärl genom att skjuta ut ett ljus som skapar värme och gör att kärlen drar ihop sig och försvinner. De blir mindre synliga och din hud blir därmed mindre röd. Vår laser excel V + är den senaste generationens laserteknologi som levererar högre energi vid ett större område och kortare pulsvaraktighet, vilket ger dig ett bättre resultat på kortare tid och färre behandlingar.

Behandlingsområden

+ Ytliga kärl
+ Kärlbristningar
+ Ådernät
+ Solskador

Behandlingen

Inför varje behandling gör vi en noggrann koll av området vi skall behandla och tar fram en personlig behandlingsplan. Själva behandlingen är tidseffektiv och utförs genom att vi för ett munstycke över huden. En varm känsla uppstår under behandlingen. Vår laser Excel V+ har ett inbyggt kylningssystem som vi ställer in efter din hud, som konsekvent kyler före, under och efter varje puls. Det ger en effektiv, men ändå bekväm, säker och trygg behandling.

Resultat

Resultatet efter varje behandling är individuellt. Det sker en gradvis reduktion av rodnad och brustna kärl. Huden kommer också att överlag kännas mjukare och får mer lyster efter din behandling.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan det uppstå en lätt rodnad som avtar efter någon till några timmar. Ibland uppstår även svullnader, som också försvinner efter något dygn. Blodkärlen kan temporärt bli mer synliga innan de minskar. Vi rekommenderar att du undviker solexponering i minst 4 veckor efter varje behandling.