Boka tid hos oss

Beroende på till vilken mottagning och vem du ska boka har vi både onlinebokning och tidbokning. Se mer nedan om hur just du bokar.

Boka tid hos oss

Beroende på till vilken mottagning och vem du ska boka har vi både onlinebokning och tidbokning. Se mer nedan om hur just du bokar.

Boka tid till vårdcentralen

Om du vill boka besök hos oss på vårdcentralen loggar du enklast in i vår digitala plattform med hjälp av ditt bankID för att lämna information om ditt ärende så vi kan förbereda ditt besök på bästa sätt. Här får du även sjukvårdsrådgivning och svar på enklare frågor. Saknar du mobilt BankID når du oss på telefon 042-18 70 00. Vi har telefontid mån-fre 08-16.

Privatläkarna Digital

Online på Privatläkarna Digital kan du skicka meddelande till oss, få rådgivning för dina besvär, boka tid till läkare/sjuksköterska, avboka din tid och förnya recept. Logga enkelt in med ditt personliga BankID.

Lista dig hos oss

Hälsovalet innebär att du som patient själv väljer vilken vårdmottagning du vill vara listad hos. Det är enkelt att lista sig hos oss. Logga in på Mina Vårdkontakter med hjälp av ditt bankID och lista dig direkt.

Boka tid för medicinsk hudvård

Rådgivning och tidbokning för medicinsk hudvård såsom akne, rosacea, psoriasis, eksem och hudutslag sker via telefon
042-18 70 00. Telefontid mån–fre 08-12. Vi tar emot patienter med och utan remiss.

Om du vill boka tid för kontroll av dina födelsemärken / leverfläckar och är över 18 år kan du boka online på 1177.se.

Boka tid för estetisk hudvård

För estetiska behandlingar kan du boka tid direkt online.

För frågor eller konsultation når du oss på telefon 0708-740065. Om vi är i behandling kan vi inte svara men lämna då ditt namn och telefonnummer på telefonsvararen så återkommer vi så snart vi kan. Du kan också maila in dina frågor till estetik@privatlakarna.com.

Boka tid för hälsokontroll

Kontakta våra företagssköterskor Marita och Louise via halsokontroll@privatlakarna.se eller på telefon 0706-96 37 90 för bokning eller mer information.

Köp hudvårdsprodukter

Vi arbetar med några av marknadens bästa produkter för avancerad hudvård. I vår onlinebutik kan du enkelt beställa hem produkter från NeoStrata.