Behandling av pigment med laser

Hem  /  Estetisk hudvård  /  Behandling av pigment med laser

Behandling av pigment med laser

Fläckar så som pigmentfläckar och solfläckar är ofta kosmetiskt störande och önskvärt att ta bort. Med den senaste lasertekniken behandlar vi effektivt fläckar.

Vi inleder varje behandling med en hudkonsultation där vi tillsammans bestämmer vilken behandling som passar dig och din hud. Konsultation ingår i priset.

Priser

Grundbehandling hela ansiktet 2.995 kr

Fläckar i ansiktet och på kroppen uppstår lätt genetiskt eller på grund av solen. De kan även uppstå på grund av hormoner eller medicin, till exempel i samband med en graviditet. Solfläckar är ofarliga, men det finns en risk att de kan förknippas med hudförändringar som kan vara farliga. Därför är det viktigt att du får en konsultation på en läkarledd hudmottagning, som hos oss, innan din behandling.

Hur fungerar det?

Pigmentfläckar kan uppstå genetiskt eller av yttre påfrestningar och går att behandla med laser. Lasern behandlar pigmentfläckar genom att skjuta ut ett ljus som skapar värme och gör att pigmenten ljusnar och blir mindre synliga. Vår laser Excel V+ är den senaste generationens laserteknologi som levererar högre energi vid större område och kortare pulsvaraktighet, vilket ger dig ett bättre resultat på kortare tid och färre behandlingar.

Behandlingsområden

+ Pigmentfläckar och pigmentförändringar
+ Solskador
+ Fräknar

Behandlingen

Inför varje behandling gör vi en noggrann koll av området vi skall behandla och tar fram en personlig behandlingsplan. Om behandlingen önskas påbörjas vid samma besökstillfälle börjar vi med att rengöra huden. Själva behandlingen är tidseffektiv och sker genom att vi för ett munstycke över huden. En varm känsla uppstår under behandlingen. Vår laser Excel V+ har ett inbyggt kylningssystem som vi ställer in efter din hud, som konsekvent kyler före, under och efter varje puls. Det ger en effektiv, men ändå bekväm, säker och trygg behandling.

Resultat

Resultatet efter varje behandling är individuellt och sker gradvis. För varje behandling blir pigmenten ljusare. Huden kommer också att kännas mjukare och får mer lyster.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan det uppstå en lätt rodnad som avtar efter någon till några timmar. Ibland uppstår även svullnader, som också försvinner efter något dygn. Pigmentfläckar antar övergående en mörkare färg innan de bleknar. Vi rekommenderar att du undviker solexponering i minst 4 veckor efter varje behandling.