Ansiktsbehandling

Hem  >  Estetisk hudvård  >  Ansiktsbehandling

Skräddarsydd ansiktsbehandling för din hud

Naturlig och effektiv hudvård är nyckeln till att bevara en frisk och strålande hud. En ansiktsbehandling är en lyxig och avkopplande metod för att vårda din hud och ge den den omsorg den förtjänar.

Hos oss på Privatläkarna erbjuder vi skräddarsydda ansiktsbehandlingar som kombinerar vetenskapligt beprövade metoder och professionella produkter för att möta dina unika hudbehov.

Behandlingen

Vår ansiktsbehandling är utformad för att främja hudens hälsa och skönhet genom att rengöra, återfukta och stimulera huden. Vi använder oss av högkvalitativa produkter och avancerade tekniker för att ge dig resultat som både syns och känns.

Ansiktsbehandlingen inleds med en noggrann hudanalys för att förstå din hudtyp, eventuella problemområden och dina specifika behov. Detta möjliggör en skräddarsydd behandlingsplan som fokuserar på dina individuella krav och önskemål.

Vår expertis och erfarenhet gör det möjligt för oss att hantera olika hudtillstånd, inklusive akne, åldrande, torrhet och känslighet.

Innehåll

En typisk ansiktsbehandling hos oss omfattar rengöring, ångbehandling för att öppna porerna och underlätta avlägsnande av orenheter, exfoliering för att avlägsna döda hudceller och främja cellförnyelse, samt återfuktning för att ge näring åt huden och bibehålla dess fuktbalans. Vi använder oss också av olika masker och serum för att rikta in oss på specifika behov, som exempelvis anti-aging eller behandling av pigmentfläckar.

Vår ansiktsbehandling är inte bara en behandling för din hud utan också en stunds avkoppling och välbefinnande. Vi strävar efter att skapa en lugn och avslappnad atmosfär där du kan slappna av och njuta av stunden medan vi tar hand om din hud.

Resultat

För att förbättra och underhålla resultatet av din ansiktsbehandling rekommenderar vi regelbundna behandlingar. Vår erfarna personal ger dig även råd om en lämplig hudvårdsrutin för hemmabruk för att maximera och förlänga fördelarna av din ansiktsbehandling.

Boka tid för ansiktsbehandling

Oavsett om du kämpar med specifika hudproblem eller bara vill skämma bort dig själv med en avkopplande upplevelse, är vår ansiktsbehandling skräddarsydd för att möta dina individuella behov och lämna din hud strålande och återupplivad. På Privatläkarnas hudmottagning är din hudvård vår prioritet.

Boka din ansiktsbehandling hos oss och upplev skillnaden en professionell och skräddarsydd hudvårdsrutin kan göra för din hud.

Priser

Ansiktsbehandling 895 kr
Ansiktsbehandling inkl. fransar och bryn 1.095 kr
Ansiktsbehandling LYX 1.295 kr
Frans och brynfärgning inkl plock 395 kr
Lashlift 695 kr
Browlift 695 kr
Kombinationsbehandling lash och browlift 1.095 kr