Lediga jobb

Specialistläkare i allmänmedicin.

Lediga tjänster

Specialistläkare i allmänmedicin.

Vi söker en specialistläkare i allmänmedicin till vårt team i Helsinborg

Eftersom vi ständigt växer och utvecklas söker vi nu ytterligare en duktig specialist som är intresserade av vår fantastiska organisation. Hos oss kommer du att arbeta i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation med korta beslutsvägar.

Våra läkare har idag både digital mottagning, lättakut och vanliga besök för att få en varierad arbetsdag. Vi arbetar med moderna verktyg både digitalt och inom AI för att göra administrationen så smidig som möjligt.

Vi söker dig som är en glad och positiv person. Vi hoppas du uppskattar att jobba i en miljö där vi kontinuerligt och aktivt söker möjligheter att förbättra för både personal och patienter. Du är teamfokuserad samt förstår vikten av samarbete och god kommunikation för att ge patienter och medarbetare bästa möjliga förutsättningar.

Dina kollegor inom organisationen är ett fantastiskt gäng av kvalificerade medarbetare där vi har roligt varje dag. Vi bedriver vår verksamhet i rymliga, ljusa och nyrenoverade lokaler mitt i centrala Helsingborg.

Vi hoppas du vill bli en del av vårt kunniga och trevliga team.

Tveka inte att höra av dig till verksamhetschef Pernilla Henriksson, pernilla.henriksson@privatlakarna.com så berättar vi mer om hur vardagen ser ut hos oss, eller skicka din ansökan direkt till oss på rekrytering@privatlakarna.com.