Trådlyft

Hem  /  Estetisk hudvård  /  Trådlyft

Trådlyft

Ultra V Trådlyft är en vetenskapligt framtagen metod som ger en naturlig huduppstramning, hudföryngring och lyftande effekt genom att stimulera hudens egen bindväv. Behandlingen stimulerar alltså din kropp att arbeta som när du var ung, med fokus på produktion av kollagen och elastin.

Ansiktslyft med PDO trådar är en säker, effektiv och icke-kirurgisk behandling för omedelbar och långvarig hudföryngring. Efter en behandling upplever man snabbt utmärkta estetiska resultat. Trådlyft är en vetenskapligt beprövad behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet. Resultatet blir övertygande och förloppet är komplikationsfritt.

Trådarna vi använder oss av är nedbrytbara PDO trådar. PDO är ett material som länge har använts inom medicinsk kirurgi (t.ex. när vi opererar inne i kroppen), det finns alltså lång uppföljningstid på materialet och vi vet att kroppen trivs med det samt att inga oönskade reaktioner uppstår.

Vad är Trådlyft?

Behandlingen går till så att man gör små hål i huden och för in en kanyl genom vilken tråden löper och när man drar ut kanylen  blir tråden kvar. Trådarna förs in i huden med en tunn nål och känns väldigt lite.

Behandlingen

Först bokas en konsultation in där du tillsammans med vår hudläkare går igenom önskat behandlingsområde, prisuppgift m.m. Du har även vid detta tillfälle chans att ställa alla dina frågor kring behandlingen. Om du är intresserad av att boka in en konsultation är du välkommen att maila oss på estetik@privatlakarna.com så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Vid behandlingstillfället läggs en bedövningskräm på en timma innan behandlingen. Själva behandlingen tar sedan 45-60 minuter.

Effekter

Med Ultra V trådlyft uppnås ett naturligt lyft och därmed en föryngrande effekt med en fastare hudstruktur. Med hjälp av nedbrytbara PDO trådar, som sedan lång tid tillbaka använts vid kirurgi, stimuleras hudens vävnad. Produktionen av kollagen och elastin ökar vilket ger en mer uttalad hudföryngring än vid t. ex. laserbehandling och påminner om ett ansiktslyft.

Efter ett Trådlyft

Omedelbart efter behandlingen märks ett tydligt lyft och utfyllnad, men maximal effekt av en Ultra V behandling ses efter 3 månader på grund av att kroppen bygger kollagen. Effekten håller i ca 1,5-2 år beroende på individens livsstil och typ av hud.

Hur många behandlingar behövs?

Med Ultra V Trådlyft upplever du en tydlig effekt redan efter en behandling. För att bibehålla effekten längre än 1,5-2 år kan man genomföra ”touch up’s” löpande.

Priser

Mellan samt nedre delen av ansiktet 18.000 kr