Lediga jobb

Sjuksköterska.

Lediga tjänster

Sjuksköterska.

Nu söker vi en duktig sjuksköterska/schemaadministratör som är intresserade av vår fantastiska organisation. Hos oss kommer du att arbeta i en dynamisk och utvecklingsorienterad organisation med korta beslutsvägar.

Våra sjuksköterskor har idag både digital mottagning, lättakut, telefonrådgivning och vanliga mottagningsbesök för att få en varierad arbetsdag. Vi arbetar med moderna verktyg både digitalt och inom AI för att göra administrationen så smidig som möjligt.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av primärvård. Tjänsten innebär en blandning av sjuksköterskeuppgifter och administrativa uppgifter såsom schemaläggning samt stöd till verksamhetschef vid projekt. Därför söker vi dig som är intresserad av att jobba med helheten i verksamheten samt har lätt för att se mönster och möjligheter till förbättringar. Kompetens inom astma/kol är ett plus men inte ett krav.

Du är en glad och positiv person som gillar att jobba i grupp med dina kollegor. Vi hoppas du uppskattar att jobba i en miljö där vi kontinuerligt och aktivt söker möjligheter att förbättra för både personal och patienter. Du är teamfokuserad samt förstår vikten av samarbete och god kommunikation för att ge patienter och medarbetare bästa möjliga förutsättningar.

Dina kollegor inom organisationen är ett fantastiskt gäng av kvalificerade medarbetare där vi har roligt varje dag. På vårdcentralen finns, förutom erfarna sjuksköterskor, specialistläkare inom allmänmedicin, akutsjukvård, endokrinologi och diabetologi, hudsjukdomar samt kompetens inom KBT och psykiatri.

Vi bedriver vår verksamhet i rymliga, ljusa och nyrenoverade lokaler mitt i centrala Helsingborg.

Vi hoppas du vill bli en del av vårt kunniga och trevliga team.

Tveka inte att höra av dig till vd Ulrika Swegmark, ulrika@irp.se, så berättar vi mer om hur vardagen ser ut hos oss, eller skicka din ansökan direkt till oss på rekrytering@privatlakarna.com.