Microneedling

Hem  /  Estetisk hudvård  /  Microneedling

Microneedling – Just nu: Köp ett presentkort på tre behandlingar och betala endast för två

Microneedling är en djupgående och avancerad behandling som effektivt behandlar trött och glåmig hy, förstorade porer, ärr, fina linjer och rynkor.

Genom att penetrera det översta hudlagret med en nålpenna ökar hudens produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra. På så vis får din hud en kraftig hudföryngring, ökad lyster, förbättrad struktur och spänst.

Vi inleder varje behandling med en hudkonsultation där vi tillsammans bestämmer vilken behandling som passar dig och din hud. Konsultation ingår i priset.

Priser

Microneedling ansikte 2.000 kr
Microneedling ansikte och hals 2.500 kr
Microneedling ansikte, hals och dekolletage 3.000 kr

Just nu kan du köpa ett presentkort på tre behandlingar till priset av två!

Som en tidig julklapp från oss har vi nu ett fantastiskt erbjudande på microneedling: köp ett presentkort för tre behandlingar och betala endast för två (spara 2.000-3.000 kr) – en perfekt julklapp till dig själv eller någon du tycker om. Beställ presentkortet via mejl på estetik@privatlakarna.com eller besök vår klinik i Helsingborg. Erbjudandet gäller fram till jul.

Huden producerar hela tiden kollagen som är kroppens eget föryngringsprotein. Men produktionen minskar i takt med att vi blir äldre. Därför blir huden tjockare, grova porer och fina linjer uppträder och huden upplevs glåmig och trött. Microneedling stimulerar kraftigt din egen kollagenproduktion och gör att behandlande ämnen som tillsätts kan tränga ner på djupet.

Effekter

Microneedling är en behandling för kraftfull hudföryngring som ger ett fräschare och yngre utseende. Dessutom kan microneedling också behandla akne, ärr, solskador, pigmentförändringar, ojämnheter, stora porer, fina linjer och rynkor.

+ Huden föryngras
+ Solskador och pigmentförändringar reduceras
+ Fina linjer och rynkor minskas
+ Ojämnheter och akneärr reduceras
+ Stora porer minskar
+ Glåmig, trött och torr hud fräschas upp

Vad är Microneedling?

Vi utför microneedling med en penna som har 12 små mikronålar som vi för över huden. De små nålarna penetrerar hudlagret och skapar en kontrollerad “skada” i huden som leder till att huden ökar sin produktion av kollagen för att reparera. Microneedling är en oerhört effektiv behandling för hudföryngring.

Behandlingen

Vi inleder behandlingen med en noggrann hudkonsultation där vi analyserar din hud, lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan. Därefter rengör vi din hud noggrant och behandlingen tar sedan ca 30 minuter. Vi anpassar hastighet och djup på nålarna efter din hud och dina önskemål. Därmed skräddarsyr vi behandlingen efter dig. 

Hur många behandlingar behövs?

Med microneedling upplever du en förbättring redan efter första behandling. För ett långvarigt resultat rekommenderar vi oftast flera behandlingar, vilket är individuellt och beror på din huds förutsättningar och vilket resultat du vill uppnå. För lyster och uppfräschning räcker generellt 1-2 behandlingar medan du uppnår en långvarig hudföryngring efter 4-6 behandlingar.