Trådlyft

Hem  /  Estetisk hudvård  /  Trådlyft

Trådlyft

Ultra V Trådlyft är en vetenskapligt framtagen metod som ger en naturlig huduppstramning, hudföryngring och lyftande effekt genom att aktivt stimulera hudens egen bindväv. Denna säkra, effektiva och icke-kirurgiska behandling fokuserar på att återuppliva din hud genom ökad produktion av kollagen och elastin, vilket skapar en varaktig effekt.

Varför Ultra V Trådlyft

  • Vetenskapligt beprövad metod: Trådlyft är en vetenskapligt beprövad behandlingsmetod som säkert och effektivt används för att lyfta, strama åt och förbättra hudens elasticitet.
  • Nedbrytbara PDO trådar: Vi använder nedbrytbara PDO trådar, ett material som har en lång historia inom medicinsk kirurgi. Det garanterar en säker behandling med minimal risk för oönskade reaktioner.

Hur det går till

Behandlingen innefattar att skapa små hål i huden och införa trådar med hjälp av en fin kanyl. När kanylen dras ut lämnas trådarna kvar, vilket stimulerar hudens naturliga återhämtningsprocess. Behandlingen utförs med precision och är relativt smärtfri.

Behandlingsprocessen

  • Konsultation: Börja med en konsultation med vår erfarna hudläkare för att diskutera dina önskemål och få information om priser. Här får du även möjlighet att ställa alla dina frågor om behandlingen.
  • Behandling: Vid själva behandlingen appliceras en bedövningskräm ca en timma före. Själva trådlyftsprocessen tar sedan 45-60 minuter.

Effekter av Ultra V Trådlyft

  • Naturligt lyft och föryngring: Trådlyft med Ultra V ger omedelbara resultat, med en naturlig huduppstramning och föryngring genom en fastare hudstruktur.
  • Stimulerar kollagen och elastin: Användningen av nedbrytbara PDO trådar stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket överträffar effekterna av många andra behandlingsmetoder som laserbehandling.

Efter Trådlyft

  • Omedelbar effekt: Ett tydligt lyft och utfyllnad märks direkt efter behandlingen.
  • Maximal effekt efter 3 månader: Full effekt syns efter cirka 3 månader då kroppen aktivt bygger kollagen.
  • Långvarig effekt: Effekten varar i ca 1,5-2 år, beroende på livsstil och hudtyp.

Antal behandlingar

Med Ultra V Trådlyft upplever du betydande resultat redan efter en behandling. För att bibehålla effekten över tid rekommenderas löpande ”touch up”-behandlingar efter 1,5-2 år.

Priser

Mellan samt nedre delen av ansiktet 18.000 kr