Microneedling

Hem  /  Estetisk hudvård  /  Microneedling

Microneedling för djupgående hudföryngring

Microneedling är en banbrytande och avancerad behandlingsmetod som målinriktat tar itu med utmaningar som trötthet, glåmighet, förstorade porer, ärr samt fina linjer och rynkor.

Genom att använda en specialdesignad nålpenna penetrerar vi det yttersta hudlagret, vilket resulterar i en kraftig ökning av kollagen, elastin och hyaluronsyraproduktionen. Detta främjar hudföryngring, ökad lyster och förbättrad hudstruktur och spänst.

Varför Microneedling?

Hudens naturliga kollagenproduktion avtar med åldern, vilket kan resultera i ökad hudtjocklek, grova porer och synliga fina linjer. Denna nedgång skapar en känsla av trötthet och glåmighet. Microneedling agerar som en kraftfull stimulator för kollagenproduktionen, vilket möjliggör djupare penetration av behandlande ämnen och återställer hudens vitalitet.

Fördelar och effekter av Microneedling

  • Hudföryngring: Microneedling har en imponerande förmåga att föryngra huden, vilket ger ett fräschare och ungdomligare utseende.
  • Reducerar solskador och pigmentförändringar: Behandlingen är effektiv för att minska solskador och ojämnheter i pigmentet.
  • Minskade linjer och rynkor: Fina linjer och rynkor minskar märkbart, vilket ger en slätare och mer ungdomlig hudstruktur.
  • Behandling av akneärr och ojämnheter: Microneedling har visat sig vara framgångsrik för att minska akneärr och ojämnheter i huden.
  • Förminskade porer: Behandlingen bidrar till att minska synligheten av förstorade porer, vilket ger en jämnare hudtextur.
  • Återställer glåmig, trött och torr hud: Microneedling ger en uppfriskande effekt och återställer vitalitet till trött och glåmig hud.

Behandlingen

Varje Microneedling-session inleds med en detaljerad hudkonsultation där vi gemensamt identifierar dina specifika behov och skräddarsyr en behandlingsplan som passar din unika hud.

Efter noggrann rengöring av huden tar själva behandlingen cirka 30 minuter. Under behandlingen använder vi en specialpenna med 12 små mikronålar, vars kontrollerade penetration av hudlagret initierar en stimulerande reaktion för ökad kollagenproduktion. Hastighet och djup på nålarna anpassas individuellt för att skräddarsy behandlingen för optimala resultat.

Antal Behandlingar

Förbättring efter första behandlingen: Många upplever en förbättring redan efter första behandlingen.

Rekommenderat antal behandlingar: För att säkerställa långvariga resultat rekommenderar vi vanligtvis flera behandlingar, beroende på din huds förutsättningar och de önskade resultaten. För att återställa lyster och uppfräschning kan 1-2 behandlingar vara tillräckligt, medan en mer genomgripande hudföryngring kan kräva 4-6 behandlingar.

Priser

Microneedling ansikte 2.000 kr
Microneedling ansikte och hals 2.500 kr
Microneedling ansikte, hals och dekolletage 3.000 kr

Just nu: Köp 3 behandlingar och betala för 2.

Boka direkt online.