Logga in med BankID
Telefontid 8.00-12.00

Öronsnibbsplastik

Hem  /  Estetisk hudvård  /  Öronsnibbsplastik

Öronsnibbsplastik

Pryder dina öron sin plats? Håller de formen? Har du kanske fastnat med örhänget och fått en glipa i örsnibben? Öronplastik kan intressera dig som vill återskapa ett nätt och välformat öra.

Priser Öronsnibbsplastik

Örsnibbsplastik vid stora örsnibbar o/e töjning efter piercing(Per öra) 9 000 kr

När du bokar tid för en konsultation är det viktigt att du tänker genom vad du vill uppnå. Vid konsultation stämmer vi av dina förutsättningar och lägger en realistisk plan. I priset ingår operation och kontroller tills allt är läkt.

Inför operation

Vid konsultation inför en örsnibbsplastik pratar vi om dina förutsättningar och förväntningar. Vill du ha hål för att kunna bära örhängen? Fäster hela snibben mot kinden eller är den fri? Hur önskar du att det är efter operationen? Olika faktorer behöver tas hänsyn till för bästa resultat.

Hur går det till?

Örsnibbens vävnad förändras genom livet, ofta blir det tunnare och tappar stuns. Vid operationen omfördelar vi den vävnad som finns för att omforma och stärka det önskade utseendet.

Vad händer efteråt?

Det blir sannolikt en del stygn som håller vävnaden på sin nya plats under läkningstiden. Vi täcker öronsnibben med hudfärgad kirurgtejp och avlägsnar tejpen när du kommer tillbaka för att ta bort stygnen. Ärren genomgår en mognadsprocess som tar 1-2 år. Hos de flesta ser ärren diskreta ut långt tidigare än så men du själv kan uppleva att örsnibben är stum innan den återfått en följsamhet.

Mejla oss för mer information