Logga in med BankID
Telefontid 8.00-12.00

Ögonbrynslyft

Hem  /  Estetisk hudvård  /  Ögonbrynslyft

Ögonbrynslyft

Får du huvudvärk eftersom du ständigt behöver rynka pannan för bättre syn? Se du dina ögonbryn i kanten av synfältet? Tynger ögonbrynen på dina ögonlock och skjuter huden framför sig?

Priser Ögonbrynslyft

Ögonbrynslyft (direktexcision) 20 000 kr
Ögonbrynslyft (implantat) 36 000 kr

När du bokar tid för en konsultation är det viktigt att du tänker genom vad du vill uppnå. Vid konsultation stämmer vi av dina förutsättningar och lägger en realistisk plan. I priset ingår operation och kontroller tills allt är läkt.

Inför operation

Vid konsultation inför ögonbrynslyft tittar vi tillsammans på dina förändringarna. Har du buskiga ögonbryn eller gracila? Följer de benkanten i en elegant båge? Hur mycket ska de lyftas för bästa resultat utan att du ser förvånad ut? Dessa faktorer behöver tas hänsyn till för att planera rätt åtgärd.

Hur går det till?

Det finns två metoder som väljs efter förutsättning och behov. Antingen avlägsnas en hudstrimma ovanför ögonbrynen och då kan ögonbrynets form och placering formges exakt. Nackdelen är ett ärr som ligger i ögonbrynets övre kant. Vid den andra metoden sätts en invändig förankring som lyfter ögonbrynets högsta punkt. Här får man 3-5mm lyft och ärret ligger närmast osynligt i ögonlockets  djupaste punkt. Båda ingrepp görs i lokalbedövning.

Vad händer efteråt?

Efter operationen får du vila en stund med kyla på ögonbrynen och det fortsätter du med hemma i 1-2dagar för att motverka smärta och svullnad. Efter läkning (5-7 dagar) avlägsnas stygnen. Den naturliga ärrmognadsprocessen gör att alla ärr är lite röda och aningen upphöjda de första månaderna. Ärren bleknar och minskar med tiden och blir alltmer diskreta.

Mejla oss för mer information