Logga in med BankID
Telefontid: mån-tors 8-16, fre 8-15
Telefontid: mån-fre 8-12
Undersökning Privatläkarna

Drop-in går temporärt över i bokade tider

På grund av rådande riktlinjer från region Skåne har vi fortfarande stängt vår drop-in verksamhet. Detta innebär att du som patient behöver ringa oss och boka tid för besök hos sköterska/läkare istället för att bara komma in under drop-in. Tveka inte att kontakta oss vid problem så bokar vi in dig så snart som möjligt. Om det är svårt att komma fram på telefon kan du alltid registrera ditt ärende digitalt så bokar vi in dig därifrån.

Som Folhälsomyndigheten uppmanat till är det viktigt att tänka på att undvika kontakt med andra människor vid symptom på luftvägsinfektion. Rekommendationen är att stanna hemma, utöva egenvård och att kontakta oss eller 1177 om komplikationer uppstår.