Telefontid Mån - Fre 8.00-17.00

Vill du jobba hos oss?

Eftersom vi växer och utvecklas behöver vi nu förstärka organisationen med ytterligare en sjuksköterska. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus och mycket glädje i arbetsgruppen. I tjänsten ingår sedvanligt mottagningsarbete som sjuksköterska/distriktssköterska, provtagning, vaccinering samt telefonrådgivning.

Förutom de dagliga arbetsuppgifterna bidrar du med idéer och tankar på hur vi kan utveckla våra rutiner och bli än bättre på det vi gör. Hos oss är beslutsvägarna korta. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö i fräscha lokaler mitt i centrala Helsingborg och har bekväma arbetstider då allt arbete sker dagtid. Tjänstens omfattning är heltid.

För mer information eller för att anmäla intresse hör av dig till vår verksamhetschef Pernilla Henriksson på pernilla.henriksson@privatlakarna.com