Logga in med BankID
Telefontid 8.00-12.00

Hudplastik haka/hals

Hem  /  Estetisk hudvård  /  Hudplastik haka/hals

Hudplastik haka/hals

Har du fått lös och hängande hud under hakan? Har övergång från hakspets till halsgrop i profil blivit en diagonal linje istället för en tydlig vinkel? Då kanske hudplastik haka/hals kan intressera dig!

Priser Hudplastik haka/hals

Hudplastik haka/hals 10 000 kr

När du bokar tid för en konsultation är det viktigt att du tänker genom vad du vill uppnå. Vid konsultation stämmer vi av dina förutsättningar och lägger en realistisk plan. I priset ingår operation och kontroller tills allt är läkt.

Inför operation

Vid konsultation av hudplastik haka/hals får du en bedömning av hudöverskottet och förslag på möjliga lösningar. Är det lös hud eller även fett? Är det ett veck som enkelt går att avlägsna i lokalbedövning? Behöver det kompletteras med fettsugning?

Förutsättningar och behoven skiljer sig alltid åt och operationen anpassas helt till dina individuella förutsättningar. Då pratar vi också om tiden efter operationen och vad just du behöver tänka på.

Hur går det till?

Innan vi opererar gör vi en ritning på området som ska opereras. Du får ligga bekvämt och får lokalbedövning. Vi tar bort överskottet, justerar underhudsfettet och syr huden med närmast osynliga invändiga stygn som vi avlägsnar vid efterkontroll.

Vad händer efteråt?

För bästa resultat får du ett huvudförband som ska sitta i 3-4 dygn. Stygnen tas efter 7-10 dagar. Efter operationen är det viktigt att vävnaden får gott stöd på sin nya plats för bästa läkning och snyggt ärr.

Mejla oss för mer information